PVC stolarija kao ultimativna zaštita

Želite li se zaštiti od uobičajenih neželjenih zvukava ili onih nepredvidljivih, poput nedavno nenajavljenog probijanja zvučnog zida iznad istočnog Zagreba, kvalitetna PVC stolarija pravi je izbor.

Isto tako, muče li vas nesnosne vrućine, najezde komaraca ili se ne možete opustiti na godišnjem odmoru u strahu od moguće provale u vaš dom - vrhunska PVC stolarija ultimativno je rješenje za sve navedene probleme.

Za više informacija pogledajte specifikacije PVC stolarije iz naših sistema profila ili detaljan opis svojstava PVC prozora.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica | Savjeti | Prednosti PVC stolarije | PVC stolarija kao ultimativna zaštita