Vrhunska PVC stolarija, kvalitetni PVC prozori, te ulazna i balkonska vrata

Jedna smo od rijetkih tvrtki koja Vam omogućuje, u najkraćem mogućem roku, obavljanje svih konzultantskih, montažnih i završnih radova po sistemu "ključ u ruke".

Od konzultacija i planiranja projekta, uklanjanja stare stolarije i postavljanja nove PVC stolarije, pa sve do završnih zidarskih radova i transporta stare stolarije uz servisiranje Vaših PVC prozora, ulaznih ili balkonskih vrata, kliznih stijena i svih ostalih proizvoda - u garantnom i van garantnom roku, zapošljavanjem tvrtke Salva Fide sve Vaše brige, barem što se PVC stolarije tiče, prestaju.

PVC stolarija iz profila Rehau GENEO® jedinstvena je inovacija za budućnost

Jedinstvena inovacija za budućnost

PVC stolarija iz profila Rehau GENEO® jedinstvena je inovacija za budućnost. Ona osvaja tehnološkom inovativnošću i karakteristikama, koje dosadašnje prozorske sustave jednostavno bacaju u sjenu.

  • Energetski najučinkovitiji profil...
  • Najbolja zvučna izolacija...
  • Protuprovalna zaštita...

Protuprovalna vrata

Protuprovalna vrata

Okvir i krilo naših protuprovalnih vrata napravljeni su od čelika, dok su BKS cilindri brava zaštićeni posebnim štitnikom koji otežava njihovo lomljenje odnosno bušenje. Sama vrata se zaključavaju u ukupno 11 točaka ključevima koji se ne mogu umnožavati bez vlasničke kartice.

PVC Prozori

Kvalitetni PVC prozori

Izvana, PVC prozori oslikavaju osobni karakter vaše kuće ili stana, dok iznutra imaju zadaću propustiti dovoljnu količinu svjetlosti i pružiti ugodan estetski osjećaj. PVC prozori također vas moraju zaštiti od buke i hladnoće, zadržavajući toplinu unutar doma, uz mogućnost jednostavnog održavanja i čišćenja.

ALU i PVC rolete

ALU i PVC rolete

Osim očite funkcije zaštite od sunca, koje nam za ljetnih dana često zadaje glavobolje, aluminijske i PVC rolete omogućuju nam i dodatnu zaštitu u vidu toplinske i zvučne izolacije. Sve tipove roleta, kao i dodatne mogućnosti istih, moguće je jednostavno i brzo montirati prilikom gradnje novog objeka ili sanacije postojećeg stana ili kuće.

PVC Balkonska vrata

PVC Balkonska vrata

Balkoni i lođe mnogima su često najdraža prostorija u kući ili stanu, ali istovremeno i najmrskija. Zbog otvorenosti s najmanje jedne strane balkoni i lođe brzo se prljaju - zadržavajući prašinu u kutevima PVC prozora i balkonskih vrata, a uz malu pomoć vjetra ista se brzo unosi i u unutrašnjost Vašeg životnog prostora.

Savjeti

Priča o protuprovalnim vratima

Još iz vremena kada je sišao sa stabla i naselio prve pećine, čovjek ima potrebu za jednim mjestom koje bi zvao svojim i u koje bi se svakodnevno povlačio tražeći mir i sigurnost. Vremena su se mijenjala, tehnologija razvijala, ali potreba za privatnim prostorom, izoliranim i osiguranim od vanjskih utjecaja je ostala elementarna potreba svakoga od nas. A ako je vjerovati Darwinu, ostati će i još neko vrijeme.

Opširnije...  

Provjetravanje prostorije

PVC stolarija onemogućava pojavu plijesni na zidu kao kod drvene stolarijeZbog današnjeg ubrzanog ritma života, buke, tehnologije koja nas okružuje, kad krećemo u gradnju poslovnog ili stambenog objekta, svi težimo tome da nam bude osiguran mir, pa od stambenih objekata gradimo prave male izolirane zabrtvljene utvrde.

Opširnije...  

PVC stolarija s LOW-E staklom

PVC stolarija s LOW-E staklomArhitektura bez obilja staklenih površina ugrađenih u PVC stolariju danas je gotovo nezamisliva. Rezidencijalne četvrti kao i uredski prostori koji obiluju svjetlom imaju veliku ulogu u kvaliteti života u današnjem svijetu. Međutim, svjetlom okupani prostori imaju dvije manjkavosti, ljeti se pregrijavaju, a zimi ih je teško ugrijati.

Opširnije...  

Vaša lokacija:

Naslovnica